Avondvierdaagse

ingevoerd op 03-04-2019

Het is weer zover! De ins en outs over de Avond4daagse 2019

 

Hallo wandelaars!

Het is alweer zo ver. Tijd om aan te melden voor de Avond4daagse! Dit jaar wordt de Avond4daagse gehouden van maandag 3 juni t/m donderdag 6 juni 2019 in Heerhugowaard. Je kunt ook dit jaar via de Zevensprong weer meedoen op beide afstanden: de 5 km en de 10 km.

Let op: dit jaar is er het een ander gewijzigd, lees onderstaande daarom even goed door.

Dit jaar organiseren wij de Avond4daagse anders dan voorgaande jaren. De reden hiervoor is de feedback van diverse wandelaars m.b.t. de aanvangstijd, het looptempo en het lopen in een grote groep. We starten niet meer op één tijd en lopen dus niet met zijn allen in één grote groep.  U kunt zelf uw aanvangstijd kiezen binnen een tijdsbestek. De ervaring op andere scholen is dat men zelf groepjes vormt en deze wijze van lopen doet dan niet af aan de gezelligheid. Bij de limonadestand komen de kinderen elkaar ook weer tegen.

Belangrijke (gewijzigde) zaken:

De Zevensprong zal alle vier de avonden bij de Waardergolf met een tafel/kraampje staan. Aanmelden: U kunt zich bij ons aanmelden en starten tussen 17:30 tot 18:15 voor de 5 of de 10 km.

Afmelden: Houdt u er rekening mee dat de kinderen zich ook moeten afmelden na terugkomst! U kunt zich bij ons afmelden tot maximaal 19:45. Wilt u er rekening mee houden dat u zich direct na terugkomst afmeldt?  Als iedereen is afgemeld kunnen wij ook de hele groep afmelden, afbouwen en naar huis gaan. De medaille wordt uitgereikt bij het afmelden op de laatste avond.

Routes: de routes worden te zijner tijd via Fiep doorgestuurd. Wilt u deze zelf uitprinten en meenemen? Mocht u dit vergeten dan kunt u bij het aanmelden de route van ons krijgen.

De kinderen lopen voor de herkenbaarheid in het rode shirt van de  Zevensprong. De shirts worden in de klassen uitgereikt door de leraren.

De organisatie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele calamiteiten. Meelopen is op eigen risico en mag alleen onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. Dus geen jongere kinderen mee laten lopen met grote broer/ zus!

Kun je niet op de vertrektijden starten dan kan je ook individueel meelopen en je zelf inschrijven bij Zwembad de Waardergolf.

Leveren deze regels problemen op, overleg dit dan even vooraf met de organisatie.

Jongere broertjes en zusjes kunnen uiteraard gewoon meelopen.

Halverwege de route hebben wij een limonadestand waar wat drinken en iets lekkers klaar staat.

Inschrijven: Inschrijven in de hal bij de trap op woensdag 10 april, donderdag 11 april en dinsdag 16 april van 8.20 - 8.45 uur. Wilt u bijgaand inschrijfformulier ingevuld inleveren tezamen met de betaling van € 4,00 per kind? Graag gepast betalen.

Privacy: In verband met de aangepaste AVG-Wet geven wij geen persoonlijke gegevens door aan de organisatie van de Avond4daagse.

Buiten deze dagen en tijden is het niet mogelijk om in te schrijven! Schrijft u zich niet in via school dan kunt u zich individueel bij de organisatie van de wandelvereniging in te schrijven. U dient zich dan ook bij de organisatie van de wandelvereniging aan en af te melden.

Wilt u meelopen zonder medaille dan hoeft u zich niet in te schrijven.

 

Namens de oudervereniging,

Maaike Hes

 

 

 

 

 

 

Avond4daagse-logo-zonder-jaartal Avond4daagse-logo-zonder-jaartal