Kindcentrum De Zevensprong heeft een nieuwe look!

Ontwikkeling van het kindcentrum verdient een nieuw logo

Op maandag 15 april is in het bijzijn van alle kinderen van 0 tot 12 jaar het nieuwe logo onthuld van kindcentrum Zevensprong. Niels Lover, directeur onderwijs: “vanaf 1 januari 2018 zijn we als kinderopvang en basisonderwijs samen gaan werken in ons kindcentrum. We hebben het afgelopen jaar weer een flinke ontwikkeling doorgemaakt vonden dat het tijd was voor een nieuwe huisstijl, passend bij onze nieuwe manier van werken”.

In kindcentrum Zevensprong hebben kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en basisonderwijs een plekje. Met elkaar zorgen de pedagogisch medewerkers en leerkrachten voor een doorgaande ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar in de Schilderswijk. Ilse Blekkenhorst, manager kinderopvang: “In de peuteropvang en kinderopvang worden de kinderen spelenderwijs voorbereid op groep 1, waardoor deze overgang minder groot voor hen zal zijn. Zo is er nu ook een bibliotheek in onze aula, waar de kinderen naar hartenlust boekjes kunnen lezen of bekijken, ieder op zijn of haar eigen niveau.”.

Een afvaarding van het team bezoekt in het najaar de ‘Essential Schools’ in de Verenigde Staten. Vanuit het bestuur Blosse is het mogelijk voor Blosse kindcentra om deze studiereis te maken. “We verwachten hier veel inspiratie op te doen om nog dichter bij het kind aan te kunnen sluiten. Uiteraard gaat er ook een collega pedagogisch medewerker mee zodat we de deze nieuwe inzichten ook door kunnen trekken naar de kinderopvang. Zo worden opvang en onderwijs nóg meer met elkaar verbonden”, besluit een enthousiaste Niels.

Nieuwsgierig hoe ons kindcentrum er in de praktijk uitziet? Kom gerust eens langs!

Meer info op www.dezevensprong.nl (http://www.dezevensprong.nl)

 

Adv Blosse Rodi baby vd maand APR 2019 130x195 Adv Blosse Rodi baby vd maand APR 2019 130x195
onthulling bord Zevensprong onthulling bord Zevensprong