We doen het samen!

Fijne Paasdagen voor iedereen! #staysafe #blijfthuis


In het volste vertrouwen worden de kinderen door hun ouders aan de zorgen toevertrouwd van onze medewerkers bij Blosse, één in opvang en onderwijs. Met liefde en aandacht helpen wij kinderen in hun ontwikkeling. Samen met de ouders genieten we elke dag van wat zij hebben geleerd en gedaan.
Nu is het even anders. Naast de zorgen voor die de ouders zelf hebben voor hun gezin, familie, naaste vrienden en werk, zijn ook de kinderen de hele dag thuis. De kinderen moeten zelf aan de slag met hun eigen ontwikkeling en het schoolwerk thuis doen.
Er wordt van de ouders veel verwacht en wat zijn wij blij en trots dat wij ook in deze tijd onze bijdrage kunnen leveren. Onze pedagogisch medewerkers organiseren de noodopvang en daardoor hebben de leerkrachten alle ruimte om het thuisonderwijs aan de kinderen te verzorgen.
We hebben alle waardering voor de inspanningen van de ouders en ondersteunen hen daarbij als dat nodig is. We worden in deze tijd uitgedaagd om onze relatie op een andere wijze te onderhouden, maar we zijn er voor de ouders voor hulp en bijstand. Want ook al moeten we 1,5 meter afstand houden, we zijn dichterbij elkaar dan ooit.
Jeanette, Jeroen en Adrie
College van Bestuur Blosse, één opvang en onderwijs

Kaart A5 Corona Blosse ouders (3)-voorkant Kaart A5 Corona Blosse ouders (3)-voorkant
Kaart A5 Corona Blosse ouders (3)-achterkant Kaart A5 Corona Blosse ouders (3)-achterkant