Formatie

Geachte ouder(s) / verzorger(s),

Graag informeren ik u over de formatie van het schooljaar 2020-2021.

Het was een bijzonder jaar door de lockdown vanwege het coronavirus. Een aantal maanden hebben we als team het onderwijs op afstand vorm moeten geven. Dat was nieuw voor leerkrachten, ouders en kinderen. Maar we kijken bijzonder positief terug naar de fijne samenwerking met de kinderen én met u. Nogmaals onze dank daarvoor! 

In de bijlage vindt u het formatieplaatje voor het komende schooljaar.
Zoals u weet vindt u daar niet meer de namen van Nelleke, Stephanie, Barend en mijzelf. U gaat in het overzicht nog een naam missen, namelijk die van Dennis. Dennis heeft na rijp beraad gekozen voor een baan in het speciaal basisonderwijs, iets wat hij al lange tijd ambieert. Al met al grote veranderingen voor ons kindcentrum, voor de kinderen én natuurlijk ook voor u. Maar…

Gelukkig hebben we voor de vertrekkende leerkrachten goede vervangers weten te vinden. Anouk Houter en Danny Gouda komen het team met volle enthousiasme versterken. Zij zullen komende maandag zich aan hun groepen voorstellen tijdens de wisselochtend.
Voor wat betreft onze zoektocht naar een geschikte directeur kan ik nog geen witte rook geven. Wel kan ik aangeven dat het erop lijkt dat we volgende week bekend kunnen maken wie mij zal gaan opvolgen.

Wie het plaatje goed bekijkt, ziet dat Marcella het komende jaar voor drie dagen bij ons zal zijn. Marcella heeft ervoor gekozen om te gaan starten met de deeltijd-Pabo en zal daar twee dagen per week mee bezig zijn.

Onder het formatieplaatje vindt u een berichtje van Dennis en als bijlage bij dit bericht vindt u een brief van ons College van Bestuur.

download download