Kindcentrum De Zevensprong

Je gaat er met sprongen vooruit!

Kindcentrum De Zevensprong is een dynamische, katholieke basisschool in de Schilderswijk van Heerhugowaard.

De kinderen van kindcentrum De Zevensprong kunnen zich ontwikkelen onder leiding van een professioneel, enthousiast team van leerkrachten en pedagogisch medewerkers in een apart vormgegeven gebouw. Het valt u vast op als u door de Schilderswijk rijdt of wandelt.

Het gebouw werkt inspirerend voor zowel de kinderen als het team. Warmte en een veilige sfeer staan centraal.
Het enthousiasme van het team geeft de kinderen ruimte om zich te kunnen ontwikkelen. Uiteraard niet alleen op het cognitieve vlak, maar ook op het gebied van eigenwaarde, creativiteit en sportiviteit! Daarnaast ontwikkelen de kinderen ook respect voor de wereld waarin zij leven.

In de gids Kindcentrum de Zevensprong vindt u uitgebreide informatie over hoe wij werken, waar wij als school voor staan en waar wij voor willen gaan.

Mocht u na lezen van de informatie op de website nog vragen hebben of u wilt uw kind aanmelden dan kunt u een afspraak maken met de directeur voor een persoonlijk kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Tenslotte bent u van harte uitgenodigd op onze inloopmomenten zoals de koffieochtenden en de open avonden om een indruk van onze school te krijgen én om met elkaar van gedachten te wisselen over onderwijs en opvoeding.

 

Hartelijke groeten,

Niels Lover, directeur